Tijdens de Vierdaagsefeesten is het Koningsplein weer the place to be voor beste bands! Het Koningsplein staat weer garant voor de beste meezing hits, covers, mash-ups en natuurlijk heeeeeel veel gezelligheid! Op DAG 6 hebben wij this is beethoven, Jackfire, altitude en pascal redeker te gast.

‘This is Beethoven’ brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl.

Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je, in combinatie met op maat gemaakte video’s, bij een concert waant. Special FX als Sparkulars, SmokeJets & Confetti/Streamers maken het feest op het Koningsplein af. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dancehits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire om het Koningsplein op zijn kop te zetten. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show!

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads.Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show!

Geluidskwaliteit met visuele impact. Een pop rock en funk concert met een dansende energie en attitude, een repertoire dat klassiekers uit de pop rock samenbrengt met nieuwe arrangementen en inspirerende composities. Dit is wat je kunt verwachten van Altitude tijdens de Vierdaagsefeesten op het Koningsplein!

Pascal Redeker is al sinds 2007 actief als zanger, toen was hij een vaste huiszanger bij Café Bolle Jan in Amsterdam, het café van de familie Froger. In 2014 ontving hij een Party Award voor ‘Populairste Party Artiest’. In 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Pascal Redeker is onder meer bekend van zijn hitsingles Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, I Love You, Kijk Om Je Heen, Dansen Tot De Zon Opkomt en Naar de Kroeg. Daarnaast zingt Pascal ook tal van feestelijke covers tijdens zijn shows. Of, zoals hij het zelf zegt, ‘Ik zing van Hazes tot House, zolang er maar een feestje wordt gebouwd!’ En een feestje wordt het zeker deze Vierdaagsefeesten op het Koningsplein!