Over Ons

Wanneer iedereen op het Koningsplein – van voor naar achter, van links naar rechts – met zijn armen in de lucht staat en luidkeels met de band meezingt. Dat geeft een onbeschrijfelijk goed gevoel. Kippenvel over het hele lichaam, adrenaline gierend door onze aderen en nekharen die rechtop staan. Wanneer je dit eenmaal hebt meegemaakt neem je geen genoegen meer met minder. Niet gek dus dat wij van dit unieke gevoel ons hoogste doel gemaakt hebben. 

Tijdens evenementen als de Nijmeegse Vierdaagsefeesten of Koningsdag proberen we dit te bereiken met de allerbeste coverbands die dit gevoel als geen ander kennen. Rasmuzikanten met een enorm repertoire aan zowel Nederlandstalig als Engelstalige liedjes, van toen en van nu. Liedjes die jij ongetwijfeld óók heel goed kent, maar nog nooit op deze manier hebt meegemaakt. 

Ook als er geen groot evenement op het Koningsplein wordt georganiseerd, is het er goed toeven. Tijdens de zomermaanden vind je er namelijk het terras van Café Sjors & Sjimmie. Zij schenken veel speciaalbier en heerlijke cocktails, met bijpassende hapjes.  

werken op het Koningsplein

Wij zoeken altijd gemotiveerde medewerkers. Wat voor jou?
Neem gerust contact op!

Neem contact met ons op!