Vierdaagsefeesten zaterdag

Het Koningsplein staat klaar voor jou met de beste bands. Op zaterdag staan Q5, Jackfire, StringKings en Pascal Redeker op het podium.

12:00
Stringkings
Monday 13 July 2020
Één van de beste pop/rock coverbands van Nederland! The Stringkings bestaat uit doorgewinterde muzikanten die kéér op kéér bewijzen dat ze begrijpen hoe ze ‘n feest moeten bouwen!
  16:00
  JackFire
  Monday 13 July 2020
  Jackfire bestaat uit vier ervaren en talentvolle muzikanten die een unieke liveshow neerzetten. Dat het vier broers zijn is te merken. Zelden zijn bandleden zo goed op elkaar ingespeeld, waarbij aandacht voor detail en kwaliteit een grote rol speelt. Het zit ze in de genen!
   19:15
   Pascal Redeker
   Monday 13 July 2020
   Pascal Redeker is al sinds 2007 bezig met zingen, toen was hij een vaste huiszanger Café Bolle Jan in Amsterdam, het café van de familie Froger. In 2014 ontving hij een Party Award voor “Populairste Party Artiest”. 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Daarnaast bracht hij nummers uit als ‘Kijk Om Je Heen’, ‘Twee Bruine Ogen’ en ‘I Love You’ echte meezingers.
    20:30
    Q5 New Style
    Monday 13 July 2020
    Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie. Laat je overweldigen door een compleet nieuwe act met een verpletterende energie en performance. Live will never be the same!