Koningsnacht

Wanneer iedereen op het Koningsplein – van voor naar achter, van links naar rechts – met zijn armen in de lucht staat en luidkeels met de band meezingt. Dat geeft een onbeschrijfelijk goed gevoel. Kippenvel over het hele lichaam, adrenaline gierend door onze aderen en nekharen die rechtop staan. Met Koningsnacht en -dag gaan we er weer voor!

26 Apr
Stringkings
Friday 26 April 2019
Één van de beste pop/rock coverbands van Nederland! The StringKings bestaat uit doorgewinterde muzikanten die kéér op kéér bewijzen dat ze begrijpen hoe ze 'n feest moeten bouwen! Ze spelen nummers van artiesten als Ed Sheeran, Bruno Mars en Katy Perry. Als de sfeer erom vraagt, maken ze uitstapjes naar het stevigere werk (bijvoorbeeld Killing in the Name…), maar ook schuwen de Stringkings een dance- of hip hop nummer niet. Genoeg variatie dus!
    26 Apr
    The Kings Of Pop
    Friday 26 April 2019
    The Kings Of Pop, met o.a. leden van NAVARONE, schotelen de grootste hits en mooiste nummers van Michael Jackson voor. Ze brengen een ode aan de invloedrijke en tijdloze muziek van Michael Jackson. Dus zing en moonwalk mee!! Hie Hie!