Koningsdag

Wanneer iedereen op het Koningsplein – van voor naar achter, van links naar rechts – met zijn armen in de lucht staat en luidkeels met de band meezingt. Dat geeft een onbeschrijfelijk goed gevoel. Kippenvel over het hele lichaam, adrenaline gierend door onze aderen en nekharen die rechtop staan. Met Koningsnacht en -dag gaan we er weer voor!

27 Apr
14:00
Jackfire
Saturday 27 April 2019
Tijdens Koningsdag komen de mannen van Jackfire naar het Koningsplein! De band bestaat uit vier ervaren en talentvolle muzikanten die een unieke live-show neerzetten. Dat het vier broers zijn is te merken, zelden zijn bandleden zo goed op elkaar ingespeeld, waarbij aandacht voor detail en kwaliteit een grote rol speelt. Het zit ze in de genen!
    27 Apr
    20:00
    Crazy Little Things
    Saturday 27 April 2019
    Queen is, 48 jaar na de oprichting van de band, groter dan ooit te voren!! En zeven muzikale vrienden uit Bergen op Zoom en omstreken starten de Queen Tribute Band Crazy Little Things. Tussen ‘Keep Yourself Alive’ en ‘The Show Must Go On zit zo’n dertig jaar rockgeschiedenis. Crazy Little Things neemt je mee op reis door de tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband allertijden.