Vierdaagsefeesten zondag

Het Koningsplein staat klaar voor jou met de beste bands. Op zondag staan This Is Beethoven, Originals, Nijmegen's Got Talent en Pascal Redeker op het podium.

14 Jul
13:00
Nijmegen Got Talent
Tuesday 14 July 2020
Een interactieve talentenshow waarin lokale artiesten en nietsvermoedende voorbijgangers, onder leiding van de Nijmeegse diva Sher, op het podium worden getrokken. Deze show is geen dag hetzelfde maar feest is het altijd! Laat je verwennen door het ruwe talent, spring erbij op het podium, duw jouw talentvolle vriend/vriendin het podium op of zing ongegeneerd vanaf een veilig afstandje al jouw favoriete hits mee met Sher en band!
  14 Jul
  15:30
  The Originals
  Tuesday 14 July 2020
  The Originals spelen alles, maar dan ook alles, op verzoek. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct! De band heeft een repertoire van meer dan 5000 nummers dat ze door het hele land ten gehore brengen. Ze spelen op festivals, in concertzalen, feesttenten en zelfs live vanuit de radiostudio van De Coen & Sander Show. Bij die laatste zijn ze maandelijks te gast zijn op Radio 538. In 2018 werd de band verkozen tot Meest Populaire Party Band van Nederland!
   14 Jul
   19:15
   Pascal Redeker
   Tuesday 14 July 2020
   Pascal Redeker is al sinds 2007 bezig met zingen, toen was hij een vaste huiszanger Café Bolle Jan in Amsterdam, het café van de familie Froger. In 2014 ontving hij een Party Award voor “Populairste Party Artiest”. 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Daarnaast bracht hij nummers uit als ‘Kijk Om Je Heen’, ‘Twee Bruine Ogen’ en ‘I Love You’ echte meezingers.
    14Jul
    20:30
    This is Beethoven
    Tuesday 14 July 2020
    This Is Beethoven is inmiddels een begrip in Nederland en behoort tot de absolute top als het over coverbands gaat. Met hun nieuwe liveshow is nu de tijd om een nieuwe definitie aan het woord ‘coverband’ te geven. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat zij tijdens de Vierdaagsefeesten weer terug zijn op het Koningsplein!