Vierdaagsefeesten dinsdag

16 Jul
12:00
Nijmegen Got Talent ft Sher
Thursday 16 July 2020
Een interactieve talentenshow waarin lokale artiesten en nietsvermoedende voorbijgangers, onder leiding van de Nijmeegse diva Sher, op het podium worden getrokken. Deze show is geen dag hetzelfde maar feest is het altijd! Laat je verwennen door het ruwe talent, spring erbij op het podium, duw jouw talentvolle vriend/vriendin het podium op of zing ongegeneerd vanaf een veilig afstandje al jouw favoriete hits mee met Sher en band!
  16 Jul
  15:30
  JackFire
  Thursday 16 July 2020
  Jackfire bestaat uit vier ervaren en talentvolle muzikanten die een unieke liveshow neerzetten. Dat het vier broers zijn is te merken. Zelden zijn bandleden zo goed op elkaar ingespeeld, waarbij aandacht voor detail en kwaliteit een grote rol speelt. Het zit ze in de genen!
   16 Jul
   19:30
   Pascal Redeker
   Thursday 16 July 2020
   Pascal Redeker is al sinds 2007 bezig met zingen, toen was hij een vaste huiszanger Café Bolle Jan in Amsterdam, het café van de familie Froger. In 2014 ontving hij een Party Award voor “Populairste Party Artiest”. 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Daarnaast bracht hij nummers uit als ‘Kijk Om Je Heen’, ‘Twee Bruine Ogen’ en ‘I Love You’ echte meezingers.
    16Jul
    20:30
    Q5 New Style
    Thursday 16 July 2020
    Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie. Laat je overweldigen door een compleet nieuwe act met een verpletterende energie en performance. Live will never be the same!