Tijdens de Vierdaagsefeesten is het Koningsplein weer the place to be voor beste bands! Het Koningsplein staat weer garant voor de beste meezing hits, covers, mash-ups en natuurlijk heeeeeel veel gezelligheid! Op de laatste dag hebben wij Vangrail, The Originals, de vier viltjes, pascal redeker en Jackfire te gast om er nog een keer een groot feest van te maken!

Goed nieuws voor de fans van Vangrail! Tijdens de Vierdaagsefeesten zal de band te bewonderen zijn op het Koningsplein. Met hun eigenzinnige en aanstekelijke covers zullen ze ongetwijfeld zorgen voor een feestje dat je niet wilt missen. De vijfkoppige formatie staat bekend om hun loepzuivere en strakke spel, waarbij altijd 100% energie wordt gegeven. Naast covers speelt Vangrail ook succesvol eigen materiaal, waaronder de hit Laat De Muziek Aan en de onderscheiden single Ik Mis Je. Met hun nieuwste EP Weg van jou, die in 2019 werd gelanceerd, hebben ze bewezen dat ze nog steeds weten hoe ze het publiek moeten vermaken. Met een overvolle agenda van tussen de 100 en 150 shows per jaar, zowel in Nederland als daarbuiten, weet Vangrail als geen ander wat het publiek wil horen. Mis ze niet op het Koningsplein tijdens de Vierdaagsefeesten!

The Originals is een Nederlandse coverband die alles op verzoek speelt. Welk liedje je ook wilt horen; The Originals spelen het direct voor je. De band heeft een assortiment van meer dan 5000 nummers dat ze door het hele land ten gehore brengen. Ze spelen op festivals en bedrijfsevents, in concertzalen, feesttenten en zelfs live vanuit de radiostudio van De Coen & Sander Show. Ze zetten met hun muziek, led-schermen en animaties op maat een spectaculaire en interactieve show neer.

The Originals spelen alles, echt alles, op verzoek. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct! Van festival tot feesttent, van bedrijfsevent tot concertzaal, komen zo uit de losse pols van de band. Met opvallende led-schermen en animaties op maat, ben je met The Originals verzekerd van een duizelingwekkende interactieve show. Een avond volledig muzikaal vermaak! The Originals zorgen gegarandeerd voor een fantastisch feest.

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dancehits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire om het Koningsplein op zijn kop te zetten. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show!

De Vier Viltjes is een feestelijke band die al enkele jaren flink aan de weg timmert met hun aanstekelijke liedjes. Ze zijn al meerdere keren te zien geweest in ‘Drie Uurkes Vurraf’ van Omroep Brabant en hebben ook al opgetreden in de landelijke media. Met hits zoals ‘Daar Heb Je Peter’, ‘Ga Es Bier Halen’, ‘Gekke Mensen’, en ‘Geef Nooit Op’, weten De Vier Viltjes het publiek altijd te vermaken. Tijdens de Vierdaagsefeesten zullen ze optreden op het Koningsplein, waar ook hun nummer ‘Lekker Springen’ zeker niet zal ontbreken tijdens deze Vierdaagsefeesten.

Pascal Redeker is al sinds 2007 actief als zanger, toen was hij een vaste huiszanger bij Café Bolle Jan in Amsterdam, het café van de familie Froger. In 2014 ontving hij een Party Award voor ‘Populairste Party Artiest’. In 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Pascal Redeker is onder meer bekend van zijn hitsingles Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, I Love You, Kijk Om Je Heen, Dansen Tot De Zon Opkomt en Naar de Kroeg. Daarnaast zingt Pascal ook tal van feestelijke covers tijdens zijn shows. Of, zoals hij het zelf zegt, ‘Ik zing van Hazes tot House, zolang er maar een feestje wordt gebouwd!’ En een feestje wordt het zeker deze Vierdaagsefeesten op het Koningsplein!