Trek al je roze attributen uit de kast en kom richting het Koningsplein want op woensdag 22 juli vieren wij samen de liefde! Samen met  Royal Beat, Straatwaarde en de triesto’s gaat het een roze feest worden op DAG 5 van de Vierdaagsefeesten

Met kneitervette medleys recht in your face weet Royal Beat als geen ander hoe je de haringen uit de feesttent blaast. Geflankeerd door CO2-jets, stortregens van confetti en vuurkanonnen brengen ze de temperatuur op het Koningsplein binnen no time tot uitzinnig kookpunt.Dat kan ook niet anders want er is geen enkel genre dat onaangetast blijft. Van hardstyle tot hardrock en via ABBA langs J Balvin tot de Snollebollekes: Dat. Plein. Moet. Plat.

Jong! Urban! Energiek! Dat is STRAATWAARDE! Deze verfrissende partysensatie, bestaande uit zes meedogenloze podiumbeesten, komt het Koningsplein op z’n kop zetten met een genadeloos goede show. Dit wil je niet missen.

Jong! Urban! Energiek! Dat is STRAATWAARDE! Deze verfrissende partysensatie bestaande uit zes meedogenloze podiumbeesten komen op woensdag 20 juli het Koningsplein op z’n kop zetten met een genadeloos goede show. Dit wil je niet missen

De Triesto’s hebben een energieke show met het beste wat het Nederlandstalige lied (en een beetje Duits) te bieden heeft. Uitgekiende arrangementen waarbij gepassioneerde zang, strakke koortjes en vette gitaarpartijen de basis vormen. De Triesto’s maken bewust geen gebruik van backing tracks, orkestbanden of kleffe keyboardpartijen. Alle nummers zijn eerlijk en recht uit het hart. Zo worden rake smartlappen meeslepende meezing rockballads, afgewisseld met uptempo medleys en feestnummers op het Koningsplein!