Tijdens de Vierdaagsefeesten is het Koningsplein weer the place to be voor beste bands! Het Koningsplein staat weer garant voor de beste meezing hits, covers, mash-ups en natuurlijk heeeeeel veel gezelligheid! Op DAG 2 hebben wij Low Hangin’ Fruit, The Euros en This Is Beethoven te gast. 

‘This is Beethoven’ brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl.

Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je, in combinatie met op maat gemaakte video’s, bij een concert waant. Special FX als Sparkulars, SmokeJets & Confetti/Streamers maken het feest op het Koningsplein af. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

The Euros spelen de schroeven uit het podium en komen er lachend mee weg. Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel!

De Triesto’s hebben een energieke show met het beste wat het Nederlandstalige lied (en een beetje Duits) te bieden heeft. Uitgekiende arrangementen waarbij gepassioneerde zang, strakke koortjes en vette gitaarpartijen de basis vormen. De Triesto’s maken bewust geen gebruik van backing tracks, orkestbanden of kleffe keyboardpartijen. Alle nummers zijn eerlijk en recht uit het hart. Zo worden rake smartlappen meeslepende meezing rockballads, afgewisseld met uptempo medleys en feestnummers op het Koningsplein!