Tijdens de Vierdaagsefeesten is het Koningsplein weer the place to be voor beste bands! Het Koningsplein staat weer garant voor de beste meezing hits, covers, mash-ups en natuurlijk heel veel gezelligheid! Op DAG 4 hebben wij altitude, Jackfire en The Euro’s te gast.

The Euros spelen de schroeven uit het podium en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show op het koningsplein!

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads.Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show!

Geluidskwaliteit met visuele impact. Een pop rock en funk concert met een dansende energie en attitude, een repertoire dat klassiekers uit de pop rock samenbrengt met nieuwe arrangementen en inspirerende composities. Dit is wat je kunt verwachten van Altitude tijdens de Vierdaagsefeesten op het Koningsplein!