STRAATWAARDE

Een nieuwe, verfrissende partysensatie. Zes meedogenloze podiumbeesten komen de tent afbreken, met een genadeloos goede show. Een onvergetelijke middag vol herkenbare hits, supersonische special effects en fantastisch veel feest gegarandeerd.  

ROYAL BEAT

Royal Beat verovert het podium met hun vuurkanonnen, CO2-jets en stortregens aan confetti en brengen  hiermee de temperatuur op elk feest tot een kookpunt. Dans mee op de verschillende genres en maak van Koningsdag een feest om nooit te vergeten!

SHER

Een ervaren en charismatische singer/songwriter en entertainer by heart, weet ze hoe ze het publiek moet betoveren met haar eigen werk en covers van beroemde nummers. Laat je meeslepen door haar zangkunst en sluit Koningsdag op de beste manier af: mijn zijn alle op het Koningsplein!

Het Koningsplein is ook dit jaar the place to be tijdens Koningsdag. Geniet van de gratis  optredens van drie fantastische bands en artiesten en beleef samen met Nijmegen het leukste feest van de stad! 

 

STRAATWAARDE

Een nieuwe sensatie die sinds 2019 bezig is met het veroveren van het land met hun verfrissende concept. De zeskoppige podiumbeesten zullen de tent afbreken met hun genadeloos goede show vol herkenbare hits, supersonische special effects en een en al gezelligheid. Bereid je voor op een onvergetelijke tijd met Coen (zang), Mitch (bas), Isaac (keyboard), Olger (drums), Rogier (gitaar) en Gina (zang)!

ROYAL BEAT

Royal Beat is een band die als geen ander weet hoe je het feest naar een hoger niveau tilt! Met CO2-jets, stortregens van confetti en vuurkanonnen brengen ze de temperatuur op elk feest tot een uitzinnig kookpunt. Geen enkel genre blijft onaangetast, van hardstyle tot hardrock, van ABBA tot J Balvin en Snollebollekes. Zorg ervoor dat je je dansschoenen aan doet voor Royal Beat!

SHER

Sher is een ervaren en charmante singer/songwriter/entertainer uit Nijmegen. Ze rolde via de horeca en reiswereld in de muziekwereld en is nu niet meer weg te slaan van nationale en internationale podia. Haar eigen werk staat inmiddels op Spotify en ze is vooral bekend van haar shows met covers. Haar genre zit in de kleinkunst, pop en folklore hoek en ze laat zich inspireren door zangeressen als Tracy Chapman, Nina Simone, Stevie Nicks en Beth Hart.

KONINGSDAG OP HET KONINGSPLEIN

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)