VANGRAIL!

Deze band weet wel hoe ze het publiek moeten vermaken dus bereid je voor voor want 26 april wordt de avond van je leven.

We gaan vanaf 18:00 tot 00:00 meezingen, dansen, lachen en een en al genieten. Trek je leukste oranje outfit aan en dan zien wij jou natuurlijk op 26 april!

Vangrail draait al even mee en speelt hits en klassiekers van de bekendste artiesten met de benodigde energie. Naast het spelen van covers heeft Vangrail ook succesvol eigen materiaal uitgebracht. Zo is de single ‘Laat De Muziek Aan’ live een enorme hit geworden.

 

EEN GEVESTIGDE NAAM

Vangrail draait al even mee en speelt klassiekers van de bekendste artiesten met de benodigde energie. Naast het spelen van covers heeft Vangrail ook succesvol eigen materiaal uitgebracht. Zo is de single ‘Laat De Muziek Aan’ live een enorme hit geworden.

AWARD WINNING

Vangrail won een award voor Populairste Band van Nederland en in hetzelfde jaar werden ze onderscheiden voor de single Ik Mis Je, welke ook op het laatste album is verschenen. In 2019 lanceerde de band haar nieuwste EP Weg van jou met twee knallende clubshows.

EEN LIVE-SENSATIE

De band speelt covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze: loepzuiver, strak, en altijd met 100% energie. Het eigen werk dat live gespeeld wordt past altijd, en zal nooit ten koste gaan van de show. Ze laten niets aan het toeval over. Deze vijfkoppige formatie weet wat zijn publiek wil horen. Vangrail is een live-sensatie en dat resulteert in een overvolle agenda. Vangrail speelt dan ook niet voor niets al een aantal jaren tussen de 100 en 150 shows per jaar, door heel Nederland en soms daarbuiten.

KONINGSNACHT OP HET KONINGSPLEIN

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)